Trainers

Olav Kragten

Eigenaar, hoofdtrainer, planner en contactpersoon. Kortom, alles in één.

Toen er in 2021 een werkgroep ontstond bij TPV Spitsbergen om te onderzoeken of het een goed idee was om padel naar Spits te halen, werd ik gevraagd om daaraan deel te nemen. Vanaf dat moment is mijn leven in positieve zin in een stroomversnelling geraakt. Eind 2021 lagen er inderdaad vier banen en begon ik mij steeds meer op padel te storten. En al snel vond ik het leuker en leuker worden.

Ik heb daarop besloten de KNLTB opleiding tot padelleraar te volgen. Na deze met succes afgerond te hebben, ben ik fulltime les gaan geven. Ik heb inmiddels op meerdere clubs en locaties lessen en clinics mogen verzorgen en heb er nog altijd veel plezier in. Eind 2023 kreeg ik de kans om mijn eigen padelschool te starten en daarmee alle lessen te verzorgen bij mijn eigen club TPV Spitsbergen. Een kans die ik met beide handen aangegrepen heb!

Ik ben van mening dat we altijd nog wat kunnen leren. Zowel op als naast de padelbaan. Daarom blijf ik naast het geven van lessen, zelf ook trainen bij topspelers in Nederland en als de mogelijkheid zich voor doet ook bij Spaanse of Argentijnse trainers. Dit neem ik dan weer mee de baan op tijdens mijn eigen wedstrijden, maar natuurlijk ook tijdens trainingen aan anderen.

Ik kijk ernaar uit om met jullie de baan op te gaan!

 

Copyright © 2024 Vibora Padelschool