Inschrijven

Leden van TPV Spitsbergen

Lid van TPV Spitsbergen? Dan kun je hier inschrijven voor padeltraining!

De inschrijving voor het voorjaar is geopend. De eerste lessen starten op 4 maart. We bieden twee soorten pakketten aan. Een pakket van 8 lessen en een speciaal “Maak kennis met padel” pakket van 4 lessen. Tijdens dit pakket leer je de basis van padel om een goede start te maken.

Lessen kan in groepen van 2, 3  of 4 personen. Maar privéles behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Hieronder vind je alle tarieven en het inschrijfformulier:

Niet-leden

Ben je geen lid van TPV Spitsbergen? Ook dan kun je les nemen, maar vanwege het gebruik van de padelbaan betaal je dan € 5 per les extra.

Hieronder vind je alle tarieven en het inschrijfformulier:

Losse lessen

Kun je je niet binden aan een vaste dag en tijd voor de lessen?

Schrijf je dan in voor losse lessen!

We nemen dan contact met je op om te bespreken wanneer je kunt.

Heb je hiervoor een partner, laat hem of haar dan ook meteen inschrijven.

Losse lessen zijn voornamelijk overdag, maar soms zijn er uitzonderingen mogelijk, aan het begin van de avond of juist wat later.

Klaar? Padellen maar!

Ingeschreven? Dan gaan wij aan de slag met de indeling! Uiterlijk een week voor de start van de lesreeks krijg je een bericht van de dag en tijd waarop je bent ingedeeld.

Heb je al een racket? Mooi! Nog niet? Geen probleem, wij hebben altijd een paar leenrackets!

Tot snel op de baan!

FAQ

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven ziet u de lestypes met het aantal lessen, het aantal cursisten per groep en het lesgeld per cursist. Wilt u meer weten over een lestype, klik dan op de betreffende regel.

Staat het lesgeld vast of kan het nog wijzigen?

Uitgangspunt voor het lesgeld is het tarief per 60 minuten en daarop zijn de genoemde bedragen gebaseerd. Als een groep niet vol komt, dan wordt het lesgeld naar rato verhoogd. In zulke gevallen nemen we altijd contact met u op.

Zal ik op de gewenste tijd les krijgen?

Wij doen ons best om iedereen op zijn of haar gewenste tijdstip te plaatsen. Meer beschikbaarheid geeft ons uiteraard meer mogelijkheden.

Is het zeker dat ik bij de gewenste partners wordt ingedeeld?

Uiteraard doen wij ons best hiervoor, maar het is dan wel belangrijk dat iedereen op tijd inschrijft. Stem dus goed onderling af om allemaal tijdig in te schrijven en dezelfde voorkeursdagen en -tijden in te vullen.

Is er les tijdens de schoolvakanties?

In principe niet. Alleen eventuele inhaallessen kunnen, met nadrukkelijke instemming van alle cursisten in de groep en de trainer, in vakantieweken worden ingehaald.

Waar kan ik de indeling bekijken?

Onze lessen zijn live te volgen met de PLANMYSPORT APP. Je ziet wanneer je les hebt, van welke trainer en met welke medecursisten. Kun je een keertje niet, meld je dan af in de app. Heb je een vraag voor iedereen in de groep, gebruik dan de Sport Chat in de app. De app kun je downloaden in Google Play en de iStore en ook opstarten op de inlogpagina van deze website.

Als ik een keer verhinderd bent, hoe kan ik me dan afmelden?

Het handigste is om je af te melden met de PLANMYSPORT APP, maar uiteraard kan je je ook altijd bij de trainer afmelden.

Op deze pagina kun je inschrijven voor de padellessen.

Copyright © 2024 Vibora Padelschool